ДЖАК  БЪЛГАРИЯ   ЕООД                                                

Дейността на фирмата е внос и продажба на индустриални шевни машини JACK, обувни машини, кроялни роботи, настилачни колички и CAD системи,  друга кроялна техника, гладачна техника, подаващи и изтеглящи устройства  RACING, енергоспестяващи сервомотори, резервни части, игли GROZ-BECKERT, LED лампи, подгъвачи, приспособления, аксесоари и консумативи за шивашката промишленост. Джак България предлага различни видове машини за поставяне на капси и перли, както и машини за зашиване на чували и конци за тях, оверлози за килими и мокети и друго оборудване за шивашката индустрия.

ДЖАК БЪЛГАРИЯ  ЕООД  е официален представител на фирма Jack Sewing Machine Co.,Ltd., която е водеща китайска фирма в производството и експорта на индустриални шевни машини с марката  JACK, добре позната на световния пазар, а от 2011 г. е носител на приза „№1 в Китай” за производство и експорт на индустриални шевни машини.

От Май 2002 г. шевните машини  JACK са вече и в България. За тези години, те  доказаха своето високо качество и надеждност при работа, с което успешно се наложиха на българския пазар. Със всяка изминала година, все повече български производители се доверяват на JACK, на най-новите технологии и иновации. Марката JACK предлага богата гама от видове и модели индустриални шевни машини за конфекционната, трикотажната и кожарската промишленост. Произведени по най-новите технологии, с енергоспестяващи сервомотори с директно задвижване, абсолютно безшумни, с изключително ниски нива на вибрации, вградено LED осветление.

Машините  JACK имат CE сертификати и се предлагат с 24 месеца гаранция. Джак България ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2015

ДЖАК  БЪЛГАРИЯ   ЕООД 

Гр. Пловдив, ул. Филипово №44А                       

тел.: +359 32 960064 – рез. части

тел.:+359 0988 854823 – рез.части                                  

тел.:+359 32 954355 – машини             

тел.:+359 898 533015 – машини             

Централен офис, склад и сервиз        

JACK SEWING MACHINE CO.LTD.

JACK SEWING MACHINE CO.LTD. е основана 1995г. стартира в производството на индустриални шевни машини, шевни автомати, кроялно оборудване и др. От 2010 година насам JACK SEWING MACHINE CO.LTD става глобален лидер на световния пазар. Те са отличени с приза „CHINA №1“ в продажбите на индустриални шевни машини на световния пазар – продажбите на JACK SEWING MACHINE CO.LTD на прави шевни машини, оверлог машини и покривни шевни машини имат абсолютно предимство пред останалите производители.

към продуктите

Прави машини

JACK SEWING MACHINE

 Оверлог машини

JACK SEWING MACHINE

Покривни машини

JACK SEWING MACHINE