JK-6380EHC-4Q

Автоматична шевна машина прав шев, двоен транспорт, директен сервомотор
За тежки материи- кожа, тапицерии, тенти и други. Стъпка на бода до 8/12мм.

Код: JK-6380EHC-4Q Категории: , Етикети: , ,